Wat is Inoopa eigenlijk?

- U kunt op elk moment en volledig vertrouwelijk uw kansen op succes in e-commerce beoordelen. Elk op deze manier geëvalueerd bedrijf ontvangt bovendien verbeteringsadviezen, met voor elke competentie namen van partners, voor het geval het bedrijf een beroep op externe dienstverleners wenst te doen om zijn e commerce project op touw te zetten. Elk bedrijf of elke zelfstandige ontvangt een rapport met een oplossing en een visie voor zijn digitale ontwikkeling!

- Inoopa is een gebruiksvriendelijke online toepassing. Inoopa geeft een ogenblikkelijke analyse van uw potentieel voor e commerce, samen met adviezen en waardevolle contacten. De rapporten zijn getoetst aan meer dan 2000 statistische bronnen, afkomstig van beroepsfederaties, openbare instellingen en de grootste adviesbureaus. De meeste van deze bronnen zijn alleen voor grote ondernemingen toegankelijk.

- De rapporten van Inoopa helpen bedrijven en hun verantwoordelijken om de juiste digitale strategie te bepalen.

ENKELE FEITEN:

 • Wij werken met meer dan 2000 statistische bronnen in Europa.

 • Wij leveren een digitale visie aan elke kmo: van het kapsalon tot de ontwikkeling van industriële robots.

 • Wij hebben onze tool ontwikkeld om de miljoenen Europese ondernemingen te helpen die zich nog niet aan e business/e commerce hebben gewaagd.

 • Alle verzamelde gegevens blijven vertrouwelijk en zullen nooit aan derden worden overgemaakt.

  Wij zijn Belgen en daar zijn we trots op ;-)

ONZE GEGEVENS:

 • INOOPA NV

 • Brusselsesteenweg 497

  3090 Overijse

  België

*